Roundup kommunen

Den bekendte formand, bl.a. for kommunens Miljøudvalg, Thomas Christfort, der sidst gjorde sig bemærket i sin miljørolle, ved at modtage en bøde, for at smide sit affaldskorn ud i Stege Bugt, er nu på banen igen. Denne gang vil han genindføre plantegiften Roundup, til bekæmpelse af ukrudt på alle kommunale arealer, hvilket han har flertal for i sit udvalg. I den gamle Vordingborg Kommune, har det ellers været forbudt siden 1996, og siden da været et godt eksempel for kommunens borgere. Blæse værd med vores sundhed og drikkevand, men pas på med at fortælle vore tyske turister den nyhed, især turisterne på Møn, der foretrækker kommuner der tager økologi alvorligt, for den turisme kan vi ikke undvære. Kom til mødet i kommunalbestyrelsen d.28 april, hvor vores politikere skal afgøre, om Thomas Christfort skal have sin vilje.
Bent Jørgensen, Hårbøllevej 60, 4792, Askeby, Møn

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + 2 =